Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'ya yeni doktorlar geliyor!
Sağlık bakanlığı Kastamonu'ya 3'ü uzman toplam 11 doktor, 3 eczacı olmak üzere toplamda 14 sağlık personeli ataması yaptı.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Kastamonu'da ESH kapsamında 1 yılda 25 bin ziyaret!
Kastamonu'da Evde Sağlık Hizmetleri (EHS), 2010 yılında başladığı görevine 14. yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Başlangıcından bugüne, aynı özveri ve kararlılıkla hizmet sunan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, 2023 yılında önemli bir performans sergiledi.
Tosya Devlet Hastanesi’nde garip olaylar
Tosya Devlet Hastanesi’nde dikkat çekici bir olay yaşandı… Bir vatandaş tarafından kapıdaki sıra randevusuna asıldığı iddia edilen not, ilçede gündem oldu…
Diş Beyazlatma ile Parlak Bir Gülümseme İçin Pratik Bilgiler
Herkes beyaz, parlak dişlere sahip olmak ister çünkü sağlıklı ve beyaz dişler güzellik, özgüven ve genel sağlık açısından önemlidir.
Zirkonyum Diş Kaplama İle Daha Sağlıklı ve Estetik Dişlere Sahip Olmak Mümkün
Diş kaplama çeşitli nedenlere bağlı olarak dişi çekilen ya da dişlerinde hasarlar oluşan hastalara uygulanan pratik ve kullanışlı bir diş hekimliği prosedürü olarak tanımlanabilir.
Koca'nın 'Suriyeli sağlıkçı istihdamı' yeniden gündemde
Fahrettin Koca'nın 2022 yılında katıldığı bir toplantıda "4 bin Suriyeli sağlık çalışanının istihdam ettik" sözleri yeniden gündem oldu.
Mecliste sağlıkçı vekiller
28. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 600 sandalyeden yaklaşık 38'i sağlıkçı vekillerin olacak.
Bayramda diş sağlığına dikkat
Bayramda kontrolsüz olarak yenen şekerli ve asitli gıdaların dişler açısından risk teşkil ettiğini söyleyen Diş Hekimi Sozdar Başkan, alınacak önlemlere değindi.
İlimizde 15 bin 450 öğrenci tarandı
Kastamonu’da toplum sağlığı merkezleri tarafından; Okul Sağlığı hizmetleri kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik il geneli tüm ilköğretim okullarında; ağız diş sağlığı taramaları ve ağız diş sağlığı eğitimleri gerçekleştirildi.
TBMM, en uzun yasama dönemini geride bırakıyor
Cumhuriyet tarihinin en uzun yasama dönemini geride bırakan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 27. Dönem'de toplumun ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hayata geçirmek için yoğun mesai yaptı.TBMM'de 7 Temmuz 2018'de başlayan 27. Yasama Dönemi, 14 Mayıs'ta sona erecek.
‘1 yıl yetecek suyumuz var’
>>>Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt; “2022 yılında ilimiz bir sel felaketi yaşadı. Bu da Ilgaz İshale Hattı’nda çok büyük bir yaraya neden oldu. Bu hasarın 50 milyon civarında bir maliyeti oldu. 7,5 milyonu devletimiz karşıladı, kalan kısmını kendi öz kaynaklarımızdan tamamladık. Şu anda barajımızda yüzde 50’ye yakın bir suyumuz var. Ilgaz’dan gelen su kaynağımızda da biraz azalma oldu. Su tasarrufu yapmayı kendimize borç bilmeliyiz. Şu an 1 yıl yetecek kadar suyumuz var. Fakat bu sadece içme suyu kullanıldığında yetiyor. Sulamaya kullanıldığında bu süre daha da düşecektir” dedi.
Bu sefer de sahte diş doktoru
Kırklareli'nde bir hastaya hekim olmadığı halde diş tedavisi uyguladığı sırada yakalanan kişi hakkında 3 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
40 bin eczacı ses yükseltecek
26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası’nın mali genel kurulu ve eylem planı değerlendirme toplantısı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Genel kurula ve değerlendirme toplantısına Türkiye Eczacılar Birliği (TEB) 2. Başkanı Orkun Yılmaz, 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme ve Haysiyet Kurulu üyeleri, önceki dönem oda başkanları, İstanbul Ecza Kooperatifi yöneticileri ve eczacılar katılım sağladı.
"Aile Diş Hekimliği" uygulaması başlıyor
Sağlık Bakanlığınca koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin genişletilmesi amacıyla aile diş hekimliği modeli, 3 pilot ilde hayata geçirilecek.
İl Sağlık Müdürlüğü'nden yaşlılara öneri
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yaşlılara Saygı Haftası' kapsamında, açıklama yaptı.
İl Sağlık Müdürlüğü'nde 14 Mart etkinliği
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı için, etkinlik planlandı.
Damak Şişmesine İyi Gelen Evde 7 Bitkisel Tedavi
Doğal Yöntemlerle Damak Şişmesi Nasıl Geçer?